НАСЛОВНА ЕПИСКОП ПРЕДАВАЊА ЕПИСКОПА ДАВИДА ЕПАРХИЈА НАМЕСНИШТВА ВЕСТИ АРХИВА АДРЕСАР КОНТАКТ

Семинар за вероучитеље Епархије крушевачкеУ Центру за стручно усавршавање у Крушевцу, 29.10.2022.год., за вероучитеље Епархије крушевачке одржан је семинар под називом "Примена иновативних модела у настави Православног Катихизиса". Аутори семинара су проф. методике др Оливера Цекић Јовановић, магистар теологије Марко Пантић и мастер теолог Сања Николић.
На семинару, који је одобрен од стране Министарства просвете, учесници су имали прилику да увежбају планирање наставе према иновативним наставним моделима. Нарочита пажња на семинару посвећена је операционализацији исхода учења и осмишљавању различитих активности за ученике применом активних метода учења.
Семинар је увеличао својим присуством Његово Преосвештенство епископ крушевачки Г. Давид у пратњи јеромонаха Сергија (Радивојевића), секретара Просветног одбора Епархије крушевачке. Владика Давид је вероучитељима указао на важне смернице у раду, као и то да морају бити одговорни и истрајни у својој мисионарској делатности која није нимало лака.
Семинар је успешно реализован на обострано задовољство и учесника и реализатора.

ЕПИСКОП КРУШЕВАЧКИ ГОСПОДИН ДР ДАВИД (ПЕРОВИЋ)
ПОМОЗИМО ИЗГРАДЊУ ЦРКВЕ СВЕТОГ КНЕЗА ЛАЗАРА


...